Erhvervsrådet sætter fokus på webshops

By Dyrsø blev skabt i Ringkøbing
Louise er opvokset i Skjern, og efter flere års studier i Århus, valgte hun sammen med kæresten at flytte tilbage til kommunen. Louise bor i den charmerende købstad Ringkøbing - en by der emmer af kreativitet, hvilket passer perfekt til Louise.

Louise, er vant til at være på som musiker og underviser. En verden, hvor man er meget udadvendt og konstant på. Louise mærkede hun manglede en modpol, et sted med plads til ro, kreativitet og fordybelse. Her blev By Dyrsø skabt! En virksomhed som designer smukt og unikt sengetøj, puder og tørklæder - skabt med omtanke for miljøet.

En webshop blev skabt på e-handelsforløb
Fra at skabe By Dyrsø produkterne, til at få dem solgt, var der et stykke arbejde der skulle gøres. Hidtil var omtale og salg skabt via Facebook, samt mund-til-mund. Louise manglede en platform, hvorfra hun kunne sælge sine varer og helt tilfældigt hørte hun om Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds e-handelsforløb. En god mulighed for at komme i gang med en webshop, uden at det skulle koste en bondegård.

Over 4 måneder fik By Dyrsø skabt sit eget online univers, hjulpet godt på vej af Brian Brandt fra Clickstarter. Louise havde ingen erfaring med at lave webshop, så det var vigtigt med god professionel undervisning. ”Mit kendskab til SEO, kodning osv. var meget småt, og der var Brian en fantastisk sparringspartner. Jeg har fået skabt en digital platform, der danner rammen for mine produkter.”

Flere workshops hos Erhvervsrådet venter
Louise har ikke fortrudt et sekund, at hun valgte at blive selvstændig. Hun nyder det rum, hun har skabt med By Dyrsø, og håber andre kan mærke det samme med de to seneste kollektioner hun har lavet, Dust og Moon. Hun ligger heller ikke skjul på, at det er vigtig med opbakning fra familien.

Næste projekt er branding af webshoppen, så der bliver skabt et godt flow af kunder. Ét er at skabe webshoppen, noget andet er at få gjort opmærksom på den. Her satser Louise også på at hente hjælp gennem sit medlemskab ved Erhvervsrådet i form af kurser og workshops, hvor der er gode muligheder for gode råd og sparring.

Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her