Iværksætternetværk skaber mod

Gitte skaber ro og velvære gennem Yin Yoga Vest. Hun startede virksomheden op, samtidig med at have sit fuldtidsjob. Men som der kom flere hold/events til, kunne Gitte godt se, at nu var tiden til at gå all in som selvstændig.

Som selvstændig er der mange ting at forholde sig til – markedsføring, økonomi, strategi mm. Så da Gitte så et opslag på Facebook fra Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd om opstart af iværksætternetværk, var Gitte klar. Det var det hun skulle.

Vi kommer alle med forskellige forudsætninger
10 virksomheder er med i iværksætternetværket i Ringkøbing Skjerns Erhvervsråd, alle med forskellige forudsætninger. Nogle er først ved at starte virksomhed op, andre har allerede virksomhed, som har eksisteret i flere år.

”Vi er alle i samme båd, vi har mange af de samme problemstillinger. Så når der bliver stillet et spørgsmål, delt en udfordring – så kan vi alle have gavn af at høre svaret”.

Dialog og sparring
Iværksætternetværket mødes over 5 aftener, hvor der er mulighed for at skabe vækst gennem samarbejde, dialog og sparring. Hver aften er der også en oplægsholder, som hver især fortæller om forskellige iværksætter emner.

”Der er måske noget man har hørt før, men det er rart at få genopfrisket – også hvis der er ting jeg måske var lidt usikker på. Det har givet mig mod til at prøve flere ting af, som kan skabe vækst i min virksomhed.”

Gennem de forskellige oplæg, som Ringkøbing Skjerns Erhvervsråd har arrangeret, får man inspiration og undervisning i bla. bæredygtig strategi, markedsføring, økonomi og salgsproces. Gitte synes det er nogle rigtig gode oplæg, hvor man får svar på hvad der er det smarteste at gøre – hvad anbefales.

Ønsker du mere viden om de netværk Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd starter op, så læs mere her.

Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her