Ordrebogen er blevet tyk

Hos gittermastproducenten Carl C kan deres samarbejde med Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd ses tydeligt på bundlinjen. Efter de engagerede sig i projektet Strategy Reborn, et strategiforløb i samarbejde med De Danske Erhvervsakademier, fik de helt nye øjne på deres forretningsmodel, og hvordan de kunne øge deres aktivitetsniveau uden for deres almindelige sæson.
 
”Nu har vi rigtig travlt,” siger Sean Aggenam, QHSE Chef hos Carl C, ”og vi kan se, at det muligvis kan bidrage til en mere stabil drift i fremtiden.”
 

Udvidet horisont
Carl C har været meget glade for den mulighed, som Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd tilbød dem, og virksomheden føler, at det har udvidet deres horisont. Gennem forløbet har der været intensivt teamwork med andre virksomheder, og Carl C har fået tilknyttet studerende med nye ideer, hvilket har givet dem flere ressourcer at arbejde med.
 
”Det er vores forventning, at vi får nemmere ved at tiltrække ny arbejdskraft, og derved få implementeret den nytænkning, de unge kommer med. Så den direkte kontakt er super god. Man skal være klar på selv at lægge en del tid, for at få det optimale ud af sådan et projekt, men det kan i høj grad betale sig. Kommer Erhvervsrådet med et nyt projekt, vil vi sige ja tak igen,” siger Sean Aggenam.

 

Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her