Heidi og Michael Kirkeby etablerede i 2005 virksomheden Slagter Kirkeby, som er en traditionel slagterforretning, der tilbyder et stort udvalg af kødprodukter og råvarer i høj kvalitet. De leverer også varer til andre slagterbutikker i hele landet og har et pølsemageri, hvor de selv producerer spegepølser.

- Vi går meget op i friske og ordentlige råvarer, hvor vi har respekt for fagligheden, så det kun er de bedste varer, som bliver langet over disken, fortæller Heidi Kirkeby, der også omtaler sin mand og virksomhedspartner som en ”total fagnørd”.

Større efterspørgsel på økologi
I de 13 år Michael og Heidi Kirkeby har haft forretningen har de oplevet en større efterspørgsel på økologi, og Heidi mener, det er, fordi kunderne er blevet mere kvalitetsbevidste. Derfor ønsker forretningen nu at udvide virksomheden for at skabe plads til flere produkter med fokus på økologi, og bruger i den forbindelse Erhvervsrådet som sparringspartnere.

- Erhvervsrådet har hjulpet os med at finde og få overblik over de muligheder, der er i forbindelse med udvidelsen af forretningen. Vi har planer om at lave mange nye produkter, og dem skal der gerne være plads til, fortæller Heidi Kirkeby.

Sparring med Erhvervsrådet
Ud over at åbne op for nye muligheder for forretningen, har sparringen med Erhvervsrådet også åbnet Michael og Heidi Kirkebys øjne for, hvordan de ser på deres virksomhed.

- Det er spændende at se forretningen fra en anden side end den faglige, vi som slagtere kommer med. I hverdagen kan vi godt komme til at gå i vores egen lille boble, og så er det godt at få andre ind, der stiller nye spørgsmål, man ikke er vant til at besvare, fortæller Heidi Kirkeby. Det nye indspark har medført en ændring i forretningens måde at markedsføre sig på. Hun giver i den forbindelse udtryk for, at de gennem sparringen bliver skarpere på, hvad de vil, og hvad der rent praktisk kan lade sig gøre. Hertil har de også gavn af det netværk, som Erhvervsrådet stiller til rådighed, hvilket har medført nye samarbejdsaftaler med andre slagterforretninger.

Heidi Kirkeby anbefaler gerne andre at gå i dialog med Erhvervsrådet.
 

Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her