Grib mulighederne

Den unge iværksættervirksomhed Discover Denmark, der samler danske attraktioner og virksomheder i en let tilgængelig app, var allerede nået langt med deres produkt, da de fik kontakt til Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd. Udfordringen var nu kapitalfremskaffelse, og allerede efter nogle få møder viste det sig, at der var god hjælp at hente.

Erhvervsrådet åbner døre
”De fik hurtigt styret sig ind på, hvordan de kunne hjælpe os,” siger Simon Haubjerg Jørgensen, partner og rådgiver i Discover Denmark.
”Især har vi haft glæde af, at de åbnede døren op til specialister, som vi siden har fået et tæt samarbejde med. Vi har fået synliggjort de muligheder der er, der hvor vi er i dag, og det har sat en god proces i gang hos os.”

Anbefaler medlemskab hos Erhvervsrådet
Samarbejdet har desuden gjort Discover Denmark opmærksom på de mange lokale tiltag og workshops, som Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd tilbyder.
”Jeg kan varmt anbefale startups at tage indledende møder med Erhvervsrådets konsulenter, der har erfaringer fra mange andre virksomheder. Det er sundt at få kvalificeret sparring på sin business case, når man er en startup, og der giver et medlemskab af Erhvervsrådet muligheder, som jeg også vil anbefale andre at gribe.”

Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her