Gør det med GRO!

- Jeg elsker beton! Og jeg er ikke blevet mindre forelsket, siden jeg indledte mit samarbejde med Erhvervsrådet, siger Henrik B. Jeppesen, direktør for betonvirksomheden fibo intercon. Han vil gerne have lov til at rose Erhvervsrådet for deres handlekraft og gode evne til at sætte sig ind i tingene.

Noget af det, der virkelig har sat skub i virksomhedens GRO-profil, er en kortlægning af, hvor meget den rent faktisk kan, når det handler om at optimere ressourcer. Samarbejdet har bl.a. hjulpet fibo intercon med at finde ind til, hvilke parametre de kan slå på, så virksomheden får sin retmæssige plads i hele recycle-tankegangen.

Kærlighed til beton
- Vi kan jo i forvejen en hel masse, og det skal på bordet. I stedet for at tale om, hvad det koster at blande en kubikmeter beton, vil vi i fremtiden være meget bedre til at fremhæve alle de fordele, der er ved selve materialet. Der er en hel masse gode vinkler i forhold til bæredygtighed, lang levetid og genbrug. Dem skal vi dyrke. Og så er jeg sikker på, at min kærlighed til beton vil smitte af på andre, siger Henrik med et smil.
 

Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her