Lej En Kontorplads

Jeg får mere energi

Anna-Marie Møller etablerede i 2001 sin virksomhed Graphic Care, der arbejder med layout og design af medlemsblade, tidsskrifter og brochurer for mindre virksomheder og organisationer. Hun har både haft kontor hjemme og et enkeltmandskontor ude, men hun manglede et netværk i det daglige. Derfor lejede hun sig i oktober 2017 ind hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, hvor hun fik tildelt et iværksætterbord.

Energien trækker mig med

Pladsen ved iværksætterbordet betyder, at Anna-Marie Møller fokuserer mere på arbejdsopgaverne og får mere energi og tempo i hverdagen.

- Effekten minder mig om oplevelsen af at løbe forbi en hestefold. Når du løber forbi folden, så begynder hestene at løbe med. Sådan er det også her. Jeg bliver trukket med af den energi og det arbejdsmiljø, der er her. Det giver mig energi at sidde i et rum med andre mennesker, der også brænder for deres opgaver, fortæller Anna-Marie Møller, som også synes, at det er inspirerende at være blandt mennesker fra forskellige brancher.

Kan fokusere på kunderne

De fysiske rammer, som Erhvervsrådet tilbyder, er en stor gevinst for Anna-Marie Møller. Hun har blandt andet adgang til lokaler, hvor hun kan afholde gode og professionelle møder med sine kunder.

- Jeg behøver ikke at tænke på alt det praktiske. Det er der andre, som gør for mig, og det skaber ro, så jeg kan fokusere på mine kunder og give dem en god oplevelse, siger Anna-Marie Møller.

Før hun valgte at leje et iværksætterbord hos Erhvervsrådet, var hun lidt urolig for at arbejde på et åbent kontor. Det blev dog hurtigt klart for hende, at et åbent kontor var en oplagt mulighed for at møde nye mennesker og netværke.

- Det er anderledes end at have et rum for sig selv. Jeg er nødt til at tænke over, at der er andre mennesker i rummet, men jeg er meget glad for det. Jeg føler mig meget privilegeret over at sidde her, fortæller Anna-Marie Møller.

Lej en kontorplads

Hvis du er interesseret i at leje en plads i et kontorfællesskab omgivet af iværksættere, så læs mere her.

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren