Velkommen på Career Campus

Career Campus tilbyder midlertidig indkvartering for studerende og vidensmedarbejdere, som er i praktik- og/eller projektforløb, incl. virksomhedspraktik, studiepraktik og fastansættelse, i samarbejde med områdets virksomheder, med henblik på at tiltrække velkvalificeret arbejdskraft til området og gøre Vestjylland til et attraktivt arbejdssted for højtuddannede.  

Skab et netværk og få international forståelse

På Career Campus, som er et socialt fælleskab for studerende og vidensmedarbejdere, møder man rigtigt mange mennesker, med vidt forskellige baggrunde; både fagligt og kulturelt. Det skaber et internationalt miljø, hvor man som studerende kommer helt tæt på mennesker fra vidt forskellige kulturer, skaber netværk og samtidig forbedrer sine sproglige og tværkulturelle færdigheder.

Som studerende, står man over for et stort arbejdsmarked, hvor konkurrencen om de mest eftertragtede job er meget hård. Career Campus giver således de studerende mulighed for at styrke deres internationale forståelse og tværkulturelle færdigheder og klæder dem samtidig på til erhvervslivet. Det skaber således værdi både for den studerende og virksomheden.

Career Campus er mere end blot et opholdssted for studerende. Det har rigtigt meget at byde på, og som beboer på Career Campus vil du naturligt blive en del af et fælleskab, hvor der løbende arrangeres forskellige events. Der er der rig mulighed for at deltage i forskellige arrangementer, som beboerne selv arrangerer. Blandt tidligere arrangementer kan nævnes surfing, fastelavnsfest, fællesspisning, virksomhedsbesøg og julefrokoster. 

 

Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her