Praktisk Information

I forbindelse med et praktik- eller projektophold incl. virksomhedspraktik, studiepraktik og fastansættelse, har de studerende/ansatte mulighed for at bo på et campus under deres ophold i Ringkøbing-Skjern området. Der er skabt et miljø, hvor studerende og nyuddannede kandidater bor og mødes med hinanden på tværs af faglighed og kulturer. Med Campus imødekommer vi desuden de praktiske udfordringer, som kan opstå i forbindelse med en studie- eller jobudstationering.

Bolig

Husleje pr. måned udgør kr. 3.500,- incl. vand, varme og rengøring af fællesarealer. Beboere har desuden fri adgang til trådløst internet, samt fælles vaskefaciliteter i kælderen.

Transport

Normalt indgås der en aftale mellem den studerende og virksomheden omkring betaling af bolig- og transportomkostninger i praktik/projektperioden.

Beliggenhed

Campus har en smuk beliggenhed, hvor der fra flere af værelserne er udsigt til Ringkøbing Fjord. Campus ligger centralt i Ringkøbing, og i nærheden finder man et rigt udvalg af indkøbsmuligheder(dagligvarebutik 900m) og offentlige transportmuligheder.

Indretningen af Campus

På Campus er der indrettet 32 værelser. Værelserne, der er omkring 25-30 m2 store, rummer alle eget toilet og bad. Vi kan både tilbyde enkelt- og dobbeltværelser.

Værelserne er allerede indrettet med seng, skrivebord, natbord, klædeskab, lamper og har alle eget toilet og bad. Man deles derudover om køkken og diverse fællesrum med sofa og tv.

Fritid

I Ringkøbing-Skjern området finder du et rigt udvalg af foreninger. Vil du deltage i en litteraturkreds, gå til boksning, cykling, svømning, kajak, badminton, fodbold, håndbold eller har du helt andre interesser, kan du finde en liste over områdets foreninger på Ringkøbing-Skjern Kommunes hjemmeside.

Om Ringkøbing

Der bor ca. 10.000 mennesker i Ringkøbing, men hver dag året rundt får byen besøg af glade og handelslystne gæster, der holder ferie i nærområdet og i det store ferieområde ved Vesterhavet - som kun ligger ca. 10 minutters kørsel fra Ringkøbing. Byens indbyggere og de mange besøgende får byen til at summe af liv, og især på torvet og havnen kan du nyde den hyggelige stemning, mens du får serveret en kold øl eller en lækker fiskeburger. Ringkøbing er en rigtig smuk og charmerende by, der med sine gamle, velbevarede huse og brostensbelagte gader emmer af historie og hygge.  Med sine mange specialbutikker, byder Ringkøbing på et rigt udvalg af spændende butikker og lækre spisesteder. Derudover har byen et mangfoldigt kulturliv, der byder på alt fra biograf, bibliotek og bowling til gallerier, museer og et levende foreningsliv. Ringkøbing er altid en særlig oplevelse, uanset om du vil slentre i små romantiske stræder eller shoppe i stor stil. Købstaden er både rig på specialbutikker og charme. Og charmen går videre end kønne huse med klatreroser og hyggeligt havnemiljø, for Ringkøbing holder også fast i købstadens gode service og personlige betjening.

Ægtefælde/partner

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd har taget initiativ til et tilbud om Tilflytterjob, da vi gerne vil medvirke til, at der er jobtilbud til ægtefælle eller partner, når der ansættes nye medarbejdere, samt gøre det attraktivt for tilflyttere at tage arbejde i området.

Erhvervsrådet samarbejder med en række virksomheder og institutioner, som har tilmeldt sig ordningen. Du skal blot lave en kort og anonym beskrivelse af dig selv, så vil denne blive rundsendt til de tilmeldte virksomheder og institutioner. De virksomheder, der ønsker at høre nærmere om dig, kontakter os, og vi fremsender dit CV, hvorefter virksomheden/institutionen kontakter dig for yderligere oplysninger og en eventuel personlig samtale.

Du kan læse mere om ordningen her

 

 

 

Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her