Nyt salgsnetværk ser dagens lys

Udgivet d. 17. 02 2017

Erhvervsrådet har taget initiativ til salgsnetværket på opfordring af en række virksomhedsledere, som allerede er tilmeldt, men andre interesserede har fortsat mulighed for at være med.

Indbydelse til opstartsmøde i det nye salgsnetværk hos Erhvervsrådet

Ultimo marts er der kick-off for det nye spændende netværkssamarbejde, hvor en række lokale virksomhedsledere, fra forskellige brancher, vil inspirere hinanden, og udveksle erfaringer omkring forskellige afsætningsstrategier.

Det er meningen at vi skal lære af hinandens succeser, men bestemt også af hinandens fejltagelser, og frem for alt skal vi udvikle vore virksomheder, og tackle de udfordringer og de muligheder der ligger foran os.
Mulige temaer kunne f.eks. være:
•    Internationalisering/globalisering
o    Eksportmuligheder, kulturforståelse, Landestrategier, valg af afsætningskanaler m.v.
•    Markedsudvikling
o    Afsætningsstrategier, forretningsområder, den teknologiske udvikling, messedeltagelse, produktmodning/udvikling etc.
•    Samarbejdsrelationer
o    Strategiske netværk, SCM, klyngesamarbejder, forhandlersamarbejde, CRM m.fl.
•    Markedsføring
o    PR-strategi, Digitalisering, sociale medier, Content marketing, kompetenceudvikling m.v.
Det er helt op til deltagerne at foreslå og prioritere hvilke emner der skal drøftes, når vi mødes, og det er hensigten, at vi på skift vil mødes hos de deltagende virksomheder, således at der også kan blive plads til en mere detaljeret gennemgang af de muligheder og de udfordringer som den enkelte leder står overfor.

Erhvervsrådet har taget initiativet til netværket på opfordring af en række virksomhedsledere, som allerede er tilmeldt, men andre interesserede har fortsat mulighed for at være med.

Kontakt Susanne Trip Nielsen (M: 21 18 47 45)  eller Lars Korsgaard Jørgensen (M: 21 18 47 37) for yderligere information.

 

Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her